Bio

var och såg på bio igår, såg på "the international" helt värdelös, totalt jävla piss kass.
jag kan ärligt säga att jag har aldrig somnat på bio, föreens till igår jag tror jag nickade till 4 ggr under filmens gång. så en stark rekomendation till er alla se den INTE!

det var allt för mig idag
haj!

mmm

jobbade idag var inte riktigt i högform vilket som e jätte bra när man sågar av stegen som håller uppe 2 st högspänningskablar 5mm för mkt och poff! fyrverkerier!!!
men nog om jobb, har varigt hemma hos Pata idag.
Adde och Pata lagade mat mmmm vad gott det var, kokt gös med pressad potatis och vit vin sås :) det var riktigt jävla gott till skillnad från mina willis burgare jag käkat resten av veckan :)

ne nu e det snart lägg dax sova upp 5 jobba slita men imorgon e det torsdag :)

puss o kram!

träna!!!

Äntligen har man asat sig till gymmet för ett pass, så trött jag e!!! orkade ingeting ingen uthållning eller styrka fan vad man tappar mkt på 5veckor...

min dag idag
jobba
träna
trött

puss o kram!

vilken helg

då var denna helgen slut,
var på njuta o björnis i helgen skoj!!!!

Svan har fått lgh i kumla.

är seg just nu så orkar inte skriva så mkt...

nu avslutar jag med ett citat f¨ån kvarteret skatan
"Att flytta till en ny stad, kan liknas vid anal sex, det går trögt i början men med lite ansträngning passar man snart in"

Fredag!

har inte hänt så vidare mkt idag, enda spänningen idag var vid frukosten. . satt lungt och fint smo vanligt i boden och snackade skit... så utan för håller dem på att lyfta upp balkar till p-däck. och rör läggarna sitter och säger att det ser inte bra ut, e det en lärling som kör kranen ½sekund senare skakar det till i bodarna när han lägger balken på boden! rörläggaren tar på sig hjälmen o säger nu känns det mkt säkrare, hans kollega säger tror du den hjälper? ne tror jag itne men det känns säkrare i alla fall
hehe :)

kom hem efter jobb kollade på sveriges värsta bil förare och sen på hells kitchen och nu har jag precis sett klart på slumdog millionaire :) vilken bra film jag gillade den iaf :)

ha det gutt haj

I need some sleep

har inte kunnat sova ordentligt på 3 dar nu, vaknar upp flera ggr i natten, visst ni som känner mig vet att det brukar jag göra o det brukar inte vara så farligt klarar det endå...
jag brukar vakna 3-6ggr per natt en hel natts sömn är något ovanligt för mig. det har varit så så länge jag kan minnas.
jag vaknar vänder mig om ser mig om kring lite somnar om, det e det vanliga men nu vaknar jag med en konstig kännsla att kl e 5 i 5 på morgonen och att jag snart ska upp. det brukar jag göra men bara när klockan e halv 5 eller just 5 i 5. Nu gör jag detta 3-4 ggr per natt och varje gång e jag nästan klar vaken... e inte kul att behöva somna om när man ser att kl bara e 22:30 försökte för ett tag sedan att låta bli att titta på klockan men då vaknade jag bara ännu mer.. man la och trodde att det inte var lönt att somna om klockan är ju endå snart 5.... men den var 1.

det löser sig nog,
nu ska jag laga mat till martin sen ska jag lägga mig och hoppas att jag kan sova ordentligt :)

kram på er alla!!

länge sedan ^^

jag har inte haft så mkt tid att vara vid datorn :)

jag fyllde år i onsdags (nästan en veckasedan) och Pata och Adde drog ut mig :) vi var på "lilla örebro" och kökade godmat, sen gick vi vidare till njuta för att se fotboll real-madrid VS Liverpool, Liverpool vann med 1-0 drack en massa öl innan vi gick till Strömpis.
kom hem 02:30 kl ringde 05:00 sulle upp till jobbet, kan säga det att jag Vaknade inte!!! utan vaknade vid 08:15 det vet jag för jag fick panik att jag var sen till jobbet kastar på mig kläderna och går ner...  kastar en liten blick på min jack-ärm, hmm den ser lite smutsig ut... hmmm en minnesbild kommer tillbaka, jusst det jag ramlade på fyllan igår! ähh e nog inte mer än armen... gick vidare ca 10m lite mer av minnet återvänder. tar av mig jackan tittar på ryggen, I helvete heller att jag kommer gå med den jackan igenom stan... upp och byta jacka igen haha. till jobbet e på jobb 08:45 börjar med att koka en kanna kaffe däckar vid bordet, Rörläggaren kommer och dunkar mig på ryggen "hård kväll igår?" det som kommer ur min mun e "mhmmrbrra" kan säga att resten av den dagen var väldigt seg. :)


Fredag:
Var ute på After-Work med de flesta från bygget :) ventarna höll full låda på Pitchers och retade gall-feber på bartendern/servitören :) haha men skoj var det :) ett par öl och en saftig burgare blev det den kvällen :)

Lördag
Då blev det Bastu med öl och trevligt sällskap, sen vidare ut till Hellas och käkade gott :) alla sjöng för mig och pata :) skoj och trevligt, det hela var väldigt uppskattat :) Adde min vapen dragare kom till hellas även han sen drog gänget iväg till njuta för att pimpla lite mer bira :) och sedan till ett fullsmockat Björnstugan :) för att sedan avsluta kvällen hos adde med lite mer JD & öl :)

Söndag
Seg och slö iväntan på jobb :)

Måndag
en ganska händelselös dag, tills kl blev kvart över 3 då hade en ventare kapat fel trumma på taket så nere i resturnagen fanns ingen frånlufts-fläkt, så de fick göra en provisorisk lösning, vilket inne bar att jag skulle koppla el, vilket jag gjorde med en liten mindre miss... vände faserna fel så istället för att fläkten sög så blåste den ner... bra! så fick jag fixa det med haha... kom hem lite senare...

och idag har jag varit hemma hos pata och besökt K-rauta & bauhaus ^^

puss och haj // Fredric

RSS 2.0