25

idag fyller jag 25 år!
så nu e jag närme 30 än 20
halvägs till 50

fast jag känner mig som en 24 åring :p

kram o puss!

lat

jag vet att jag varit lat och inte bloggat så vidare aktivt den senaste tiden men det ska bli ändring nu :)

på onsdag blir jag 25år gammal och som alla vet blir man mogen då....
har en ganska stark kännsla att jag aldrig blir mogen :P


puss haj!

helg

har haft en jätte trevlig helg!! :) mer info kommer snart för nu ska jag gå och sova. nee e inte trött :p

kram! och haj!

Ännu en helg

ännu en helg har passerat här i örebro :)
lite minnes luckor lite för mkt sprit och på tok för mkt skoj!

Fredag: Pata blev 25 ^^ fest med mkt sprit, började på gustavsvik på relaxen och lekte lite i badet, väldigt roligt. När kl började närma sig 8 så drog vi iväg till stalllyktan för att käka lite och dricka lite till :) men de tyckte att vi var aningen högljudda men det tyckte inte vi :) så vi traskade iväg till Njuta där vi var kvar ett tag. enligt mig hela kvällen för mitt minne försvann efter det men tydligen enligt vissa ännu ej bekräftade källor så var jag på harrys.. fast det vet jag inget om... ^^ 

Lördag: SEEEEG 
sen började man dricka lite öl så kom formen tillbaka :) så vi gick till njuta äåven denna dag, och hämtade upp adde :) för att en stund senare dra iväg till Björnis :) där vi dansade drack öl och hade allmänt skoj. ba baba baaa ba osv.. ni som var där vet för vi var ju inte vidare tysta :)
sen var det lite efter supande hemma hos adde och våran gemensamma kompis Jack var oxå med :) mmm 
kom inte hem förrens närmare 5 precis en lagom avslutning på en underbar kväll!!! 


Ha de gutt
// Fredric

dag 2

är hemme från jobb andra dagen irad nu mår fortfarande skit... :(

What a night! forts...

ja vilken kväll det var igår :)
Blev inte riktigt som planerat vi skulle ju förfestat lite mer men jag somnade och det gjorde martin med fredagen var lite hård om man säger så... men när man väl väckts till liv så blev det en öl dusch och rakning, skulle ju ha mitt upp och ned vända U men efter som jag började dricka innan jag skulle raka mig så misslyckades jag även med det så blev bara en vanlig mustasch :) ser för jävlig ut med mustasch föresten ^^ men det hindrade inte mig ska man se på mustasch e det mustasch som gäller.. (lite mkt mustasch :P )

kvällen fortlöpte vi åkte ned till club700 och tankade i oss lite öl, alla köpte varsin t-shirt ^^ very sexy. sen såg vi en helvetes bra koncert :) hoppa skrek sjöng med. hade så jävla roligt :) 5 solbrända tummar upp för mustasch enligt denna skåningen.
När det var slut och det var dax att dra vidare så körde martin oss till Björnis(han skulle jobba idag så han var nykter) och in där tanka i oss mer öl som vanligt haha ^^ men det jag inte förstår riktigt är att det fanns tjejer som började prata med mig fastän jag hade världens fulaste mustasch och att jag har en sådan fin skånsk dialekt tyckte dem iaf :) haha jag bara va!?! fin dialekt? du skojar? hehe men vi hade skoj där med, när klockan började närma sig 2 blev man ju hungrig och vill ha lite mat. så mötte upp med Johan utan för björnis och sen gick vi till Burger-King.Burger-King
BK e en helt egen historia, de har ju så fina och trevliga värdar som står där, som föresten ingen av oss tycker vidare mkt om, vi ställde oss o kön och sen började en värd gnälla om att vi skulle ha trängt oss? vi ställde bara oss i den kortaste kön, pucko. Fast vi ställde oss fint och så gick han, adde stannade kvar och pratade lite med värden, sen ville han prata med oss igen vi e ju faktiskt hans vänner som han kom med, men det fick han inte. de tog tag i adde och kastade ut honom. ??? va? vi vände i kön och gick till adde, för alla vi vet att en värld har inte befogenhet att kasta ut en person! men han var övertygad av att han fick göra det, men vi gav oss inte !!!!!! vi snackade, jag ville se hans bricka, svaret jag fick var att han hade ingen bricka. Men då e du bara värld och inte ordnings vakt då får du inte kasta ut någon som vill prata med sina kompisar haha men det trodde puckot att han fick, polisen kom dit och efter att ha pratat med oss och värdarna så gick de in till värdarna (som hade gått tillbaka in till bk) och där fick de sig en utskällning av poliserna att de inte kan bete sig hur som helst ^^ haha lika gott åt dem :)
En perfekt avslutning på en perfekt helg :)
blev ingen burgare på bk, blev en burgare på hålet i väggen istället ^^


om jag skriver dåligt eller osammanhängande så beror det på att har nog inte nyktrat till än ^^
Ha det najs!
/Fredric

what a night!

vilke helvetes skoj kväll, uta på mustasch sen björnis en runda på BK,

skriver mer om detta ikväll för nu kom Pata, vi ska till bil-tema :)

hörs!

RSS 2.0