What a night! forts...

ja vilken kväll det var igår :)
Blev inte riktigt som planerat vi skulle ju förfestat lite mer men jag somnade och det gjorde martin med fredagen var lite hård om man säger så... men när man väl väckts till liv så blev det en öl dusch och rakning, skulle ju ha mitt upp och ned vända U men efter som jag började dricka innan jag skulle raka mig så misslyckades jag även med det så blev bara en vanlig mustasch :) ser för jävlig ut med mustasch föresten ^^ men det hindrade inte mig ska man se på mustasch e det mustasch som gäller.. (lite mkt mustasch :P )

kvällen fortlöpte vi åkte ned till club700 och tankade i oss lite öl, alla köpte varsin t-shirt ^^ very sexy. sen såg vi en helvetes bra koncert :) hoppa skrek sjöng med. hade så jävla roligt :) 5 solbrända tummar upp för mustasch enligt denna skåningen.
När det var slut och det var dax att dra vidare så körde martin oss till Björnis(han skulle jobba idag så han var nykter) och in där tanka i oss mer öl som vanligt haha ^^ men det jag inte förstår riktigt är att det fanns tjejer som började prata med mig fastän jag hade världens fulaste mustasch och att jag har en sådan fin skånsk dialekt tyckte dem iaf :) haha jag bara va!?! fin dialekt? du skojar? hehe men vi hade skoj där med, när klockan började närma sig 2 blev man ju hungrig och vill ha lite mat. så mötte upp med Johan utan för björnis och sen gick vi till Burger-King.Burger-King
BK e en helt egen historia, de har ju så fina och trevliga värdar som står där, som föresten ingen av oss tycker vidare mkt om, vi ställde oss o kön och sen började en värd gnälla om att vi skulle ha trängt oss? vi ställde bara oss i den kortaste kön, pucko. Fast vi ställde oss fint och så gick han, adde stannade kvar och pratade lite med värden, sen ville han prata med oss igen vi e ju faktiskt hans vänner som han kom med, men det fick han inte. de tog tag i adde och kastade ut honom. ??? va? vi vände i kön och gick till adde, för alla vi vet att en värld har inte befogenhet att kasta ut en person! men han var övertygad av att han fick göra det, men vi gav oss inte !!!!!! vi snackade, jag ville se hans bricka, svaret jag fick var att han hade ingen bricka. Men då e du bara värld och inte ordnings vakt då får du inte kasta ut någon som vill prata med sina kompisar haha men det trodde puckot att han fick, polisen kom dit och efter att ha pratat med oss och värdarna så gick de in till värdarna (som hade gått tillbaka in till bk) och där fick de sig en utskällning av poliserna att de inte kan bete sig hur som helst ^^ haha lika gott åt dem :)
En perfekt avslutning på en perfekt helg :)
blev ingen burgare på bk, blev en burgare på hålet i väggen istället ^^


om jag skriver dåligt eller osammanhängande så beror det på att har nog inte nyktrat till än ^^
Ha det najs!
/Fredric

Kommentarer
Postat av: Johnnie

Hahaha så jävla perfa BK värdar.. tihi

2009-02-01 @ 15:01:45
Postat av: Elmannen

Nice av värdarna du vet att du har skrivigt värld istället för värd!!!

bonehead

2009-02-06 @ 09:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0